Hur Spelar Man Ingo Spelet?

Hur Spelar Man Ingo Spelet

Hur får man sina fria liter på INGO?

Hur använder jag de fria liter som jag har i min app? ​ – De fria liter som syns i appen kan användas på en INGO-station med det kort som du kopplat till appen. Om du använder ett bankkort så ställer vi alltid en fråga till din bank hur stort belopp du kan tanka för, dvs du kan bara använda fria liter till det värde som du kan tanka för​.
Näytä koko vastaus

Kan man tanka med INGO-appen?

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om INGO-appen.Skulle du inte hitta svar på just din fråga så är du välkommen att kontakta kundservice via kontaktsidan som du hittar i menyn eller telefonnummer 020-788 008. Ladda ner INGO appen. Du hittar den där du laddar ner appar.

Du kan även gå in på ingoapp.com. Därefter kan du registrera dig i INGO-appen. Du kan även påbörja din registrering via betalskärmen på stationen. Om du vunnit fria liter visas dem i din app inom 24-48 timmar och kan användas som betalning vid tankning. Vår filosofi har sedan 1978 varit och kommer fortsättningsvis vara att erbjuda alla kunder ett lågt pris.

Genom lanseringen av vår nya INGO app är vi glada att kunna erbjuda ett mervärde till våra kunder, där alla som tankar hos INGO kan vara med och tävla om fria liter. Fördelarna för dig som kopplar kortet/korten till INGO appen är:

Du får möjlighet att se dina tankningar, tankningshistorik och övriga tjänster som finns i appen. Dessutom om du har fria liter kan du använda dem genom att tanka med det kortet som du kopplat till appen. Som en extra fördel kan du också använda vår spelfunktion där du har möjlighet att vinna fria liter att tanka för.

Ja, om du har tävlingsförsök i INGO appen kan du tävla men har du inte ditt kort kopplat till INGO appen får du inte några nya tävlingsförsök och kan heller inte använda dina eventuella fria liter. Du kan koppla upptill 10 kort till din profil som. De kort som du kopplar till appen ger dig möjlighet att få tillgång till fördelarna i appen.

Anledning till detta är att du inte kopplat/registrerat detta kort till din profil. En transaktion (en tankning) ger dig 10 spelförsök/dygn. Varje tävlingsperiod pågår från måndag till söndag. Du får max 10 spelförsök/dygn. Notera att du endast kan vara med och vinna fria liter om du har minst ett kort registrerat i appen samt att du måste göra en transaktion för att erhålla nya spelförsök som kan ge dig möjlighet att vinna fria liter.

Inom 24 timmar efter avslutad tävling ska dina fria liter visas i appen och kan användas som betalning vid tankning. Dina fria liter som du ännu inte använt visas i INGO appen och på skärmen/displayen på stationen. Du kan spara dina fria liter två år. Veckans vinnare publiceras på vår hemsida ingoapp.com varje vecka.

 1. Du får också ett SMS, e-mail och kan se dina fria liter i appen, webben och på skärmen/displayen på stationen.
 2. Nej, det är endast den snabbaste tiden som ger dig möjlighet till en vinst per vecka.
 3. Ja, säkerhet är viktigt för INGO och kunderna ska alltid känna sig trygga när de använder appen och besöker våra stationer.

Svenska, danska och engelska beroende på din mobiltelefons språkinställning. Nej tyvärr, för att vara med och tävla om fria liter behöver du INGO appen. Har du ett Circle K Mastercard går det bra. Däremot kan du inte koppla ditt vanliga Circle K kort till INGO appen.

För närvarande finns tyvärr inte den möjligheten. Naturligtvis tittar vi också på den möjligheten. Vår målsättning är att kunna erbjuda denna tjänst men för närvarande kan vi tyvärr inte erbjuda detta. Det är något som vi jobbar på och hoppas kunna introducera inom kort. Ja, om du har tävlingsförsök i INGO appen kan du tävla men har du inte ditt kort kopplat till INGO appen får du inte några nya tävlingsförsök och kan heller inte använda dina eventuella fria liter.

För att vara med och tävla om fria liter måste du betala din tankning med det betalkort som är kopplat till INGO appen. Alla kunder är välkomna att registrera sitt kort i vår INGO app. För de kunder som inte har något betalkort är det tyvärr inte möjligt att deltaga.
Näytä koko vastaus

Varför INGO kort?

Kortet har inga årsavgifter och kan endast användas till drivmedel, vilket är en trygghet för dig. Kortet gäller på alla INGO-stationer i Sverige och Danmark. Du behöver inte jaga rabatter, samla poäng eller vänta på återbäring. Det är alltid de låga priserna på skyltarna som gäller för alla.

 • Ortet gäller även på samtliga Circle K stationer i Sverige, Danmark och Norge.
 • En gång i månaden skickar vi fakturan för dina inköp med INGO-kortet.
 • Det är både tryggt och säkert.
 • Betala med e-faktura så sparar du tid, betalar enkelt fakturan på resande fot och gör miljön en tjänst.
 • Önskar du pappersfaktura tillkommer en avgift på 35 kronor.

Du kan enkelt undvika avgiften genom att övergå till e-faktura. E-faktura anmäler du dig till via internetbanken, vid frågor kontakta din bank. Image Hur Spelar Man Ingo Spelet
Näytä koko vastaus

Vilka Tankkort fungerar på INGO?

Över 440 stationer i Sverige och Danmark På INGOs rena och upplysta automatstationer tankar du tryggt, snabbt och enkelt till ett lågt pris, dygnet runt. Vi har i dagsläget cirka 290 stationer i Sverige som erbjuder bensin 95 oktan, diesel och E85. Ett 60-tal stationer erbjuder även 98 oktan.

 • I Danmark har vi cirka 155 stationer som alla erbjuder bensin 95 oktan samt diesel.
 • Bensin 98 E5 erbjuds på 51 stationer och på resterande erbjuder vi bensin 92 oktan.40 av våra stationer i Danmark och fyra i Sverige erbjuder även INGO CARWASH, biltvätt till ett lågt pris.
 • På alla våra stationer kan du betala med INGO-kort, Circle K kort och bankkort.
You might be interested:  Poker Hand Calculator Texas Holdem?

På drygt hälften av våra stationer kan du även betala med kontanter. : Över 440 stationer i Sverige och Danmark
Näytä koko vastaus

Hur kan man få gratis bensin?

Här får du full tank – gratis Publicerad: 16 september 2005 Uppdaterad: 8 mars 2011

 • Rusning när bensin skänktes bort i Grums i går
 • Full tank – för inga pengar alls.
 • Aftonbladet har listan som visar var du kan fylla på bensin gratis.

bensinslukare Många av kunderna i Grums passade på att ta med sina bensintörstiga amerikanare när bensinbolaget Shell bjöd på gratis bensin i en timme i går. Foto: peter wixström På ett femtontal platser i Sverige har hundratals privatpersoner fyllt upp sina tankar utan att behöva betala ett öre. Det är bensinbolaget Shell som skänker bort bensin under en timmes tid.
Näytä koko vastaus

Är INGO samma som Circle K?

Circle K och INGO har samma ägare och vi ingår därmed i samma familj av stationer. Circle K är varumärket för fullservicestationer medan INGO är varumärket för automater.
Näytä koko vastaus

Hur tankar man utan kort?

Att Blippa bilen innebär att du kan betala din tankning helt kontaktlöst. När du laddat ned Circle K Easy Fuel-appen och registrerat konto, registreringsnummer och kort kan du tanka på det absolut enklaste sättet hos oss. Du behöver varken tillgång till kort eller pinkod.

 • Ladda ned appen här: App store Google Play Vi är först ut i världen med att erbjuda ett helt automatiserat betalsystem för tankning på hela kedjan av stationer.
 • Via en app och ett smart system på stationerna kan du kliva rakt ur bilen och börja tanka direkt.
 • Genom att läsa av registreringsnumret på bilen när du stannar vid pumpen på stationen öppnas rätt pump upp för tankning.

Lagom tills du kommit ur bilen och öppnat tanklocket är det redo att tankas. För friktionsfri betalning ställ in platstjänster på “Tillåt alltid” Allt sköts helt automatiskt, så länge appen är installerad och telefonen finns i bilen eller fickan. Enklare än så blir det inte!
Näytä koko vastaus

Vad kostar bensinen på INGO idag?

Aktuella Priser

Bensin 95 18,04 kr
Bensin 98 E5 18,99 kr
Diesel 22,57 kr
Etanol 14,27 kr

Näytä koko vastaus

Kan man tanka med INGO kort på st1?

Frågor & Svar Vi bryter för fakturering i mitten av varje månad och fakturan förfaller för betalning den sista vardagen varje månad. ​ Mina Sidor på ingo.se har flyttat in i INGO-appen!​ Ditt kvitto kan du få på station, i appen eller via kontakt med oss.​ Om du förlorat pengar så ber vi dig skicka in ne reklamation till oss​ Hjälp när ditt kort inte fungerar på stationen Har du förlorat ditt kort behöver du spärra det omgående enligt instruktioner för den typ av kort du har.

 • Här hittar du information om hur du ansöker om ett INGO-kort Vid köp med bankkort gör banken en reservation på 2000 SEK.
 • När tankningen är avslutad ska reservationen tas bort, kontakta kortutgivande bank annars.
 • Här finns den information du behöver för att beställa en fakturakopia​ Ja, det går att ha flera kort på samma konto.

Kika in här så får du reda på hur. Du kan lätt ändra din kod på våra INGO-stationer eller i INGO appen. Läs mer om hur du skaffar e-faktura här Läs mer om hur du skaffar e-postfaktura här Läs mer om hur du skaffar autogiro här INGO och Circle K jobbar som två separata varumärken men ägs av det kanadensiska bolaget Alimentation Couche-Tard.​ Här hittar du information om hur du avslutar ditt INGO-konto.

Det finns många fördelar att koppla betalkortet till appen. ​ Autogiro, pappersfaktura, e-postfaktura eller e-faktura. Du väljer. Läs mer här! Blippar du mobilen när du tankar behöver det registreras på stationen för att du ska få dina transaktioner i appen. Läs mer här. Om du har upptäckt något fel med din faktura så star vi alltid redo att hjälpa till.

​ Har du flyttat, bytt namn eller ändrat några personuppgifter. Här hittar du all info du behöver. Läs mer om hur du använder dina fria liter här​ Läs mer om pappersfakturor, fakturaavgifter och alternativ här​ Läs mer om dubbeldebitering här. ​ Ditt INGO-kort gäller på alla INGO-stationer i Sverige och Danmark samt på alla Circle K stationer i Sverige, Danmark och Norge.

 1. När vår utrustning inte fungerar så vill vi gärna att du kontaktar oss så att vi kan åtgärda det.​ När kundservice är stängt hänvisar vi till vår hemsida ingo.se eller självservice i INGO-appen​ Kontakta oss så hjälper vi dig, läs mer här.
 2. ​ På ingoapp.com kan du se vinnarna varje vecka​ Kontakta oss så hjälper vi dig, läs mer här.

​ Vi säljer bensin 95, diesel och E85 på samtliga stationer i Sverige, vissa stationer har även bensin 98. ​ Det finns många fördelar att koppla betalkortet till appen. ​ Enklast är att göra det direkt i appen​ Ja, på fyra av våra stationer i Sverige och 40 i Danmark ​ 94% av alla bensinbilar är godkända för E10.

Alla tillverkade från 2011 men även men även många äldre bilar. Läs mer här. Banken måste i första hand godkänna din korttransaktion.​ Just nu har vi ingen information om detta​ för att det ska bli ännu säkrare att tanka på våra stationer med kort​ Alla dieseldrivna bilar kan tanka diesel med en inblandning av 35% ​ Vi erbjuder för närvarande inte den tjänsten​ På ett antal av våra stationer har vi en bioinblandning i vår diesel.​ Ja, vi har kamerabevakning på de flesta av våra INGO-stationer.

​ Kontakta oss så hjälper vi dig, läs mer här. ​ Dina fria liter är giltiga i två år.​ Inom 48 timmar ser du dina fria liter i appen​ Priset på hemsidan är vårt listpris och priset som visas på skylten/stolpen kan skilja sig. Här hittar du mer information om våra priser.​ Ja.

 • Alla transaktioner på en INGO-station ger dig spelförsök.​ Vår långsiktiga målsättning är att alltid erbjuda kunderna ett lågt pris.
 • Läs mer om våra priser här.​ Vi letar alltid efter nya platser att bygga stationer.
 • ​ E85 med vinterkvalitet innehåller en högre andel bensin ​ Dina fria liter syns I appen​.
You might be interested:  Best In Slot Affliction Warlock?

Klicka på följande knapp för att läsa mer om INGO Mastercard : Frågor & Svar
Näytä koko vastaus

Kan man betala med Circle K kort på INGO?

Med våra olika drivmedelskort får du full kontroll, säkerhet, enkel administration, ett stort nätverk, hjälp med dina miljömål och rätt produkter som sänker dina transportkostnader. Våra företagskort är smidiga för dig som kör i tjänsten. Med vårt rikstäckande stationsnät finns alltid en Circle K station i din närhet där du kan hitta allt som ditt fordon och du själv behöver.

Hos oss får du rabatt på varje liter drivmedel och självklart har vi inga årsavgifter. Du får full kontroll på alla fordonsrelaterade kostnader och du kan snabbt och enkelt ta fram information när du behöver den. Våra företagskort är avgiftsfria. Alla våra kort gäller på både bemannade, obemannade Circle K stationer och INGO.

ANSÖK HÄR Vi finns där du behöver oss oavsett om det är drivmedel, biltvätt, en bit mat eller en värmade kaffe för vägen framåt. Vi erbjuder kostnadsfria kort med rabatt på drivmedel. Vi hjälper dig att hålla koll på dina transportrelaterade kostnader och ger dig enkel tillgång till allt du behöver i vår Kundportal.
Näytä koko vastaus

Kan man tanka utan att betala?

Kan bilägaren bli ansvarig vid en “tjuvtankning” om denne inte närvarar? Hej, Tack för att du hör av dig till Lawline med din fråga! Jag tolkar din fråga som att du undrar över om en “tjuvtankning” klassas som stöld och vem det är som bär ansvaret för detta när ägaren till bilen inte närvarar.

 • Det framgår dock inte om bilägaren har varit med i planerandet eller inte, jag kommer därför utgå ifrån att denne inte har det.
 • Alla former av stöld är ett tillgreppsbrott och regleras i som alltså blir tillämplig i besvarandet av din fråga.
 • Stöd av normalgraden regleras i medan ringa stöld regleras i,

Att tanka en bil från en bensinpump utan att betala, kan bedömas som stöld eller ringa stöld. Om det är stöld eller ringa stöld beror på värdet på bensinen som man tankar utan att betala. Påföljden för stöld är fängelse i högst två år och påföljden för ringa stöld är böter eller fängelse i högst sex månader.

För att man ska kunna bli dömd för stöld eller ringa stöld krävs det att hen haft uppsåt att tillägna sig bensinen. Detta innebär alltså att personen måste ha varit medveten om konsekvensen av sitt handlande. Den som äger bilen blir inte ansvarig om hen inte är med i bilen när brottet sker. Detta, eftersom ägaren inte har uppsåt till att stjäla bensinen utan det har personen/personerna som är med i bilen vid tankandet.

Sammanfattning Sammanfattningsvis blir svaret på din fråga att “tjuvtankning” räknas som antingen stöld eller ringa stöld beroende på värdet på bensinen som man inte betalar för. Beträffande vem det är som kan dömas så är det inte ägaren till bilen (såvida denne inte är med i bilen).
Näytä koko vastaus

Hur vet man vad man ska tanka med?

Nästan alla bensinbilar kan tankas med bensin 95 E10 – Alla bensindrivna bilar från 2011 och framåt kan tanka nya E10. Även de flesta äldre modeller kan oftast tanka E10 men det finns några undantag, för att kontrollera om din bil fungerar gå in på Bil Swedens lista.
Näytä koko vastaus

Varför kan jag inte tanka med mitt INGO kort?

Ibland är olyckan framme och kortet försvinner. Det händer alla, men lugn – vi hjälper dig. Det här ska du göra vid förlust av ditt INGO-kort, INGO Mastercard eller ditt vanliga bankkort. Har du ditt kort registrerat i vår App kan du själv spärra kortet direkt, dygnet runt när du loggar in på INGO-app.com.

 1. Har du inte kortet registrerat i appen, vänligen kontakta kundservice.genom att fylla i nedan formulär.
 2. Är du privatkund? Klicka här Är du företagskund? Klicka här Gäller din förlust ett INGO Mastercard, vänligen ring 08 -14 72 80 dygnet runt för att få hjälp att spärra kortet.
 3. Gäller istället din förlust ett vanligt bankkort, kontakta omedelbart din utgivande bank för att spärra det.

Har du övriga problem eller ytterligare frågor kan du ringa INGO kundservice, helgfria vardagar 7-19, på 020 – 788 008 eller besöka vår kundservice sida på webben, den hittar du här,
Näytä koko vastaus

Kan man blippa på INGO?

Varför registreras inte min tankning när jag blippar mobilen, jag har registrerat samma kort som i appen i Apple pay/Google pay? – Tankning via mobil/Smart watch registreras tyvärr inte i appen för tillfället. Tankar du med ett fysiskt kort som är registrerat i INGO-appen kommer transaktionen registreras. Was this helpful:
Näytä koko vastaus

Vilket Tankkort är bäst?

OKQ8 Visa – Vi anser att OKQ8 Visa är det bästa bensinkortet i Sverige 2022. Den främsta anledningen är att de har bra rabatter och överlägset bäst teckning vad gäller bensinstationer, Därtill får du 2 % i bonus på övriga inköp på stationen, vilket är i nivå med många av de bättre bonuskorten i Sverige.
Näytä koko vastaus

Hur mycket kan jag tanka på INGO kortet?

Tanka snabbt och smidigt med INGO Mastercard. Du betalar ingen årsavgift och kortet fungerar i hela världen. När du tecknar ett INGO Mastercard får du vår nya feltankningsförsäkring på köpet. Om du av misstag råkat tanka din bil med fel drivmedel täcker vi kostnaden upp till 5000 kronor.

 • Läs mer om vår Feltankningsförsäkring,
 • Väljer du att betala via e-faktura eller autogiro tillkommer ingen faktureringsavgift.
 • Om du väljer pappersfaktura, tillkommer en faktureringsavgift på 25 kr.
 • Du ansluter till e-faktura via din internetbank när du har fått ditt INGO Mastercard.
 • Bra att veta om INGO Mastercard Ett kort som fungerar i hela världen Det är tryggt att ha INGO Mastercard i plånboken, det ger dig möjlighet att betala på flera miljoner inköpsställen i världen.

Behöver du kontanter kan du även ta ut pengar i uttagsautomater (avgift tillkommer). Familjekort – för en smidig vardag Alla i din familj som är över 18 år kan få ett familjekort. Då samlas alla hushållets köp på samma faktura och du får bra överblick på de totala utgifterna.

Betala som det passar dig Du får din faktura runt den 20:e varje månad. Du kan bestämma hur du ska betala den: – Betala hela fakturan. Du betalar allt på en gång och får räntefri kredit upp till 45 dagar. – Delbetala. Du bestämmer själv hur stort belopp du vill betala (men minst 5 procent av fakturabeloppet).

Ränta tillkommer. Du kan alltid ha kontroll via Mitt INGO Mastercard Registrera dig till Mitt INGO Mastercard på ingo.se så kan du enkelt se dina fakturor och få en bra överblick över dina senaste köp. Behöver du höja köpgränsen? Du kan enkelt söka om högre köpgräns genom ansöka här (pdf) eller kontakta kundservice på tel 020-788 008.

 1. Trygg handel på nätet E-handla utan bekymmer med Mastercard Secure code.
 2. Tjänsten ger dig ökad trygghet genom att du vid varje köptillfälle får en engångskod via SMS.
 3. Det kostar inget extra och om du har lämnat ditt mobilnummer till oss krävs det inte heller någon aktivering för att använda tjänsten.
 4. Du kan alltid registrera och uppdatera ditt mobilnummer via Mitt INGO Mastercard.
You might be interested:  Rage Of The Seas Slot?

Sms-saldo Med sms-saldo får du information om saldo, utestående belopp från föregående faktura samt brytdatum för nästa faktura direkt till din mobil. Gör så här: – Logga in till Mitt INGO Mastercard och aktivera sms-saldo. – Sms:a SALDO följt av mellanslag och kortets fyra sista siffror till nummer 72585.
Näytä koko vastaus

Är Tankkort värt?

Så jämför du bensinkort – När du jämför bensinkort bör du först och främst tänka efter om ett bensinkort i sig är rätt val för dig. För dig som kör mycket bil är ett tankkort sannolikt ett bra val, i andra fall kan du även jämföra kreditkort som ger bonus på alla köp, inte bara drivmedel.

Du bör även leta efter ett bensinkort som ger rabatt hos en bensinkedja där du också kommer tanka hos. Det är ingen idé att skaffa ett OKQ8 bensinkort och du bara har Preem eller Shell bensinstationer längs med din vanliga pendlingssträcka eller nära hemmet. Tänk på att det även kan vara så att rabatten är olika beroende på om bensinkedjan är bemannad eller obemannad, där rabatten är högre på bemannade stationer.

Så även om tankkortet lockar med en hög rabatt är det inte alltid att man kan få så mycket rabatt i praktiken när man tankar då kedjan har flest obemannade stationer. Utöver drivmedelsrabatten skiljer sig tankkort åt på andra sätt vad gäller avgifter och förmåner.

Shell Circle K OKQ8 Preem
Rabatt på bemannade stationer 15 öre rabatt per liter 15-25 öre rabatt per liter 20 öre rabatt per liter 25 öre rabatt per liter
Rabatt på obemannade stationer 10 öre rabatt per liter
Bonus på bensinstationen 0,5% 1% 2% 0,5%
Antal bensinstationer 140 760 740 520
Tanka-fel-försäkring ja ja ja
Självriskskydd vid bärgning/assistans ja
Ersättning vid förlust av bilnyckel ja

Näytä koko vastaus

Kan bara tanka för 1500?

“Ni är sämst” – “Ni är ju sämst! Hos er tankar jag aldrig igen”, lyder ett av omdömena på Circle K:s dito. Det nya systemet, som kallas “automatic fuel dispenser” (AFD), är ett krav som Visa och Mastercard ställer på samtliga drivmedelsbolag. Men att kunder skulle behöva ha minst 1 500 kronor på kontot för att tanka är ett missförstånd.
Näytä koko vastaus

Kan man betala med kontanter när man tankar?

Betala ditt drivmedel bekvämt och säkert på Shell

Med kort och kod Med mobilen Kontantbetalning Betala kontaktlöst (NFC)
Du kan betala med kort på alla våra pumpar. Parkera vid pumpen, betala och tanka. Tänk på att skydda din kod genom att alltid hålla en hand ovanför när du slår in koden. Ladda ner St1-Appen. Lägg till ditt bankkort. Välj pump och betala direkt i appen Tanka! All information sparas i appen. Du väljer pump och godkänner betalning direkt i din mobil. Vid kontant betalning av drivmedel köps en Voucher (värdebevis) till önskat belopp i kassan. Om du inte kan tanka för hela beloppet vid ett tillfälle erhåller du en ny Voucher (vid betalterminalen) för restbeloppet kan ej ske p.g.a. av gällande lagstiftning (bland annat med hänvisning till lagen om penningtvätt). Om du är på genomresa rekommenderar vi därför att du köper Voucher till ett belopp som du är säker på att du kan tanka för. Gäller vid köp av voucher inne i butiken om du t ex glömt din kod.

Med satsningen på betalterminaler vid alla pumpar, mobilbetalning (FuelPay) och voucher vill vi erbjuda fler möjligheter att betala smidigt. För att maximera säkerheten kräver vi fr.o.m. nu alltid kortbetalning med kod. Vi hoppas att du uppskattar våra satsningar på smidiga betalningslösningar som blir en säker miljö för såväl dig som våra medarbetare.
Näytä koko vastaus

Är INGO samma som Circle K?

Circle K och INGO har samma ägare och vi ingår därmed i samma familj av stationer. Circle K är varumärket för fullservicestationer medan INGO är varumärket för automater.
Näytä koko vastaus

Kan man betala med Circle K kort på INGO?

Med våra olika drivmedelskort får du full kontroll, säkerhet, enkel administration, ett stort nätverk, hjälp med dina miljömål och rätt produkter som sänker dina transportkostnader. Våra företagskort är smidiga för dig som kör i tjänsten. Med vårt rikstäckande stationsnät finns alltid en Circle K station i din närhet där du kan hitta allt som ditt fordon och du själv behöver.

 1. Hos oss får du rabatt på varje liter drivmedel och självklart har vi inga årsavgifter.
 2. Du får full kontroll på alla fordonsrelaterade kostnader och du kan snabbt och enkelt ta fram information när du behöver den.
 3. Våra företagskort är avgiftsfria.
 4. Alla våra kort gäller på både bemannade, obemannade Circle K stationer och INGO.

ANSÖK HÄR Vi finns där du behöver oss oavsett om det är drivmedel, biltvätt, en bit mat eller en värmade kaffe för vägen framåt. Vi erbjuder kostnadsfria kort med rabatt på drivmedel. Vi hjälper dig att hålla koll på dina transportrelaterade kostnader och ger dig enkel tillgång till allt du behöver i vår Kundportal.
Näytä koko vastaus

Varför har man Tankkort?

Ett bensinkort, även kallat tankkort, är ett kreditkort som ger förmåner, bonusar och rabatt på drivmedel när du tankar bilen och köper varor på någon av våra stationer runt om i landet. En av de främsta fördelarna är att du får rabatt varje gång du tankar på någon av alla våra ca 740 stationer.
Näytä koko vastaus

Hur länge reserveras belopp INGO?

Inom en minut efter att tankningen avslutats skickas det korrekta beloppet till banken som omedelbart ska ta bort reservationen på 1200 SEK från ditt konto.
Näytä koko vastaus