Hur Spelar Man Fortnite På Ps4?

Hur Spelar Man Fortnite På Ps4
Spela på PlayStation – För att börja spela Fortnite på PS4 eller PS5 behöver du bara gå till PlayStation Store och söka efter “Fortnite Battle Royale”. Även här är grundversionen gratis, så lägg den bara i korgen och ladda ner. Om du använder en dator kan du också lägga till den till ditt konto via PlayStation store-webbplatsen,
Näytä koko vastaus

Hur börjar man spela Fortnite?

Lär dig det mest grundläggande – Som nybörjare är det viktigt att man först lär sig det mest grundläggande bitarna i spelet. Börja exempelvis med att lära dig hur spelplanen ser ut så att du kan navigera dig på bästa sätt. Något du kan göra i vår artikel ” Fortnite map: en komplett guide “.
Näytä koko vastaus

Varför går det inte att spela Fortnite på PS4?

Hänglås bredvid köpt innehåll – Om du ser en hänglåsikon bredvid det innehåll du har köpt kan du försöka med följande steg:

Ladda ned innehållet via ditt konto och aktivera Konsoldelning och offlinespel på din PS5-konsol. Om du försöker spela på en PS4-konsol aktiverar du konsolen som ditt primära PS4-system.

Om spelet köptes som en del av PlayStation®Plus ska du se till att abonnemanget är aktivt.

Återställ dina licenser. Gå till guiden nedan för att återställa licenser på din konsol.

Om föräldrakontroller hindrar dig från att spela ett spel visas ett hänglås istället för spelbilden. Be din förälder eller vårdnadshavare om hjälp. Din vårdnadshavare hittar anvisningar för att tillåta åtkomst här nedanför.

Näytä koko vastaus

Kan man spela Fortnite på PlayStation?

Vad är det? – Fortnite spelas av flera miljoner spelare världen över och är en samling spelupplevelser, bland annat med det extremt populära Battle Royale-läget där 100 spelare släpps ner i en stor arena och gör upp om vem som klarar sig längst av alla.
Näytä koko vastaus

Är Fortnite bra för barn?

Mars 2022: Vi har märkt att många barn pratar om både TikTok och Fornite och det kan vara svårt som förälder att veta hur man ska förhålla sig till dessa spel och appar. I mars nyhetsbrev har vi därför valt att lyfta både TikTok och Fortnite. TikTok Appen TikTok är en app där man kan se videor och även ladda upp egna.

Trots att Tiktoks åldersgräns är 13 år börjar många barn använda appen tidigare.Var tionde person i undersökningen hade varit med om någonting på Tiktok som fick dem att känna sig ledsen, sårad eller mindre värd det senaste halvåret.Tre av tio har sett någon annan bli utsatt eller illa behandlad på Tiktok, men bland dem har majoriteten (58 procent) hjälpt den utsatte på något sätt.Hälften har pratat med någon vuxen om vad man ska göra för att det ska vara ett bra klimat på Tiktok.Ungefär en fjärdedel vill att vuxna ska prata med dem om vad man kan göra om man själv eller någon av ens vänner blir illa behandlad på internet.

Statens medieråd har kommit med råd till föräldrar om TikTok där det åter igen lyfts det viktiga med att prata med ditt barn om hur de skall göra om de utsätts för något på nätet. De nämner flera konkreta tips såsom att ställa in platsinställningar så det inte syns för andra var ditt barn befinner sig, vilken profil de har etc.

 1. Vi har tidigare i elevhälsan informerar skickat ut “Hur går jag till väga” där man i punktform kan se hur man kan göra om man blir utsatt på nätet.
 2. Som ett slags första hjälpen på nätet.
 3. När det kommer till barnens användande av sociala medier oavsett om det gäller TikTok eller spel så är beslutet i slutänden ert som vuxna och inte barnens beslut.

Fortnite Fortnite Battle Royal är ett actionspel där man vinner genom att överleva längre än sina motståndare. För att klara sig är man som spelare i behov av vapen, förband, fällor och byggnadsmaterial för att skydda sig. Spelets handling kan liknas med filmerna Hunger games där det enbart finns en överlevare kvar på slutet.

Fortnite har en åldersgräns på 12 år och det finns en anledning till det. Det är alltså inte tänkt att barn under denna ålder ska spela Fortnite. Enligt spelexperten Paula Fenjima Manrique är det inte våldet som påverkar barn negativt utan det är istället spelens strategiska uppbyggnad på straff-och belöningssystemet som leder till att barnen blir frustrerade, tappar kontrollen och kan bli utåtagerande.

Klarar du inte en bana så straffas du att få börja om och vinner du blir du belönad. Barn i ung ålder har inte den självdisciplin som behövs för att hantera de känslor som kan uppkomma. Enligt Paula är problemet med Fortnite att spelet påverkar straff-och belöningssystemet extremt mycket.

 • Vidare säger Paula att “alla vill ju vara den som överlever längst och vinner spelet”.
 • Då belöningen är stor blir man inte enbart belönad av spelet utan också av alla de som finns omkring- både online och i verkligheten eftersom kompisar också spelar.
 • Spel och känslor Likaväl som när barnet har förlorat en fotbollsmatch behöver man prata om de känslor som kan uppstå av ett spel.
You might be interested:  What Is A Poker Range?

Det finns många föräldrar som rycker ur sladden eller skäller och det kan leda till att barnet blir dubbelt bestraffad och känner sig ännu sämre. Som förälder är det viktigt att vara närvarande för att se hur spelet fungerar och även diskutera om det som händer i spelet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vi har i detta nyhetsbrev valt att lyfta TikTok och Fortnite. Den fakta om TikTok och Fortnite som förekommer i texten är hämtad från organisationen Friends och ur en artikel i Expressen. Där kan ni läsa texten i sin helhet. https://friends.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. https://www.expressen.se/mama/barn-baby/hur-farligt-ar-fortnite-egentligen/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har ni några funderingar kring detta ämne är ni varmt välkomna att kontakta oss! Anna och Elisbeth
Näytä koko vastaus

Hur mycket kostar Fortnite på PS4?

Fortnite I det fjärde kapitlet av Fortnite Battle Royale får du besöka en ny värld och ta dig runt på nya sätt – åk dirtbike, rulla i en snöboll, slunga dig framåt med Shockwave Hammer och hoppa över hinder. Gör dig starkare med Reality Augments, ta mark åt ditt lag och lämna flaggor för att visa vad som är ditt.

 • Och ge dig ut med nysmidda vapen.Skapa, spela och kämpa med vänner helt gratis i Fortnite.
 • Bli den sista spelaren som står i Battle Royale och Zero Build, gå på konserter eller liveevenemang och upptäck över en miljon racing-, parkour-, zombieöverlevnadsspel och massa annat som skapats av andra spelare.

Du hittar allt det i Fortnite!Spela både Battle Royale och Fortnite Creative helt gratis eller köp Fortnites PvE-kampanjläge Save the World. Alla köp i spelet är helt frivilliga, inklusive Save the World-kampanjen, kosmetiska föremål (t.ex. dräkter), V-Bucks och säsongsframstegsföremål som Battle Pass.
Näytä koko vastaus

Måste man ha PlayStation Plus for att spela Fortnite?

Ett PlayStation Plus -medlemskap krävs för att spela online i de flesta spel du köper på skiva eller laddar ner från PlayStation Store. De flesta gratisspel, som Fortnite, Apex Legends och Call of Duty Warzone, kräver inget medlemskap. Ja, så länge du är en aktiv abonnent.
Näytä koko vastaus

Hur sätter man på en PS4?

Du kan slå på PS4 ™-systemet med någon av följande metoder. Tryck på strömknappen. Tryck på PS -knappen på en parad handkontroll.
Näytä koko vastaus

Varför kan jag inte gå in på Fortnite?

Om du har problem med Fortnite kontrollerar du Xbox-statusen innan du kontaktar supporten. Kontrollera status för Xbox. Om varningar visas väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen.
Näytä koko vastaus

Hur man laddar ner Fortnite på PS4?

Fortnite – PS4- och PS5-spel Ta med alla dina vänner och kasta dig in i Epic Games Fortnite, en kraftmätning för 100 spelare som kombinerar plundring, bygge, strider och kaos. Resultatet är en fullständigt oförutsägbar och tävlingsinriktad upplevelse för flera spelares som blir större och galnare för varje ny säsong.

 • Utforska stora, förstörbara miljöer där ingen match är den andra lik.
 • Samarbeta med vänner genom att springa, hoppa och slå dig fram för att knipa segern, oavsett om du väljer att spela med byggen i Fortnite Battle Royale eller utan i Fortnite Zero Build.
 • Upptäck ännu fler sätt att spela på bland tusentals genrer som skapats av andra spelare – här finns äventyr, rollspel, överlevnad och mer därtill.

Eller samarbeta med upp till tre vänner för att avvärja horder av monster i Save the World. I Fortnite – Kapitel 3: Säsong 4: Paradise dyker en mystisk substans upp på ön. Chrome kommer att sluka allt det vidrör. Låt byggnader bli Chrome, gör dig själv till Chrome och visa vad Chrome-vapnen går för.

Med Battle Pass kan du låsa upp 100 nivåer och fantastiska belöningar i Fortnite Battle Royale varje säsong. Köp det i spelet för att börja tjäna. Kosmetiska föremål är inte längre knutna till specifika säsongsnivåer, utan Battle Stars låses upp när du går upp i nivå. Du kan byta in dina Battle Stars mot Battle Pass-belöningar i vilken ordning du vill.

Köp V-Bucks på PlayStation Store för att köpa senaste Battle Pass i spelet. Samla ett brokigt gäng med den här säsongens Battle Pass, däribland tv-seriehjältinnan Lennox Rose, coola katten Meow Skulls, grymma Grriz, Gwen Stacy, även känd som Spider-Gwen och många fler.

 1. Battle Pass innehåller också Paradigm (Reality-659) – en av de sju – som låses upp direkt när du köpt Battle Pass.
 2. Dyrkar du Chrome behöver du inte oroa dig: The Herald går att låsa upp senare under säsongen! Battle Royale och Zero Build är inte de enda ställena där du kan tjäna XP till ditt Battle Pass.

Du kan även få XP från utmärkelser i spel som skapats av andra spelare – spela som du vill för att låsa upp Lennox Rose, Grriz, Spider-Gwen och många fler! När du levlar upp och får fler belöningar låser du upp nya sidor i Battle Pass med ännu fler belöningar att välja på.

 • Vill du hämta en specifik belöning på sida 1 nu direkt? Inga problem.
 • Håller du hellre på dina Battle Stars och levlar upp lite mer tills du kan få en belöning på sida 2? Du bestämmer! På varje sida finns dessutom en särskild låst belöning, men de blir tillgängliga först när alla andra belöningar på sidan har låsts upp.

Ta sikte på dina favoriter och lås upp dem först på vägen mot nivå 100. När du fått de 100 Battle Pass-belöningarna kan du byta in Battle Stars mot ännu fler dräktstilar på sidorna med bonusbelöningar. Har du inget Battle Pass? Ingen fara! Alla spelare får lika många Battle Stars när går upp i nivå och varje sida av Battle Pass har belöningar tillgängliga för alla spelare att lägga beslag på.

Battle Pass ingår hela säsongen – Som medlem i Fortnite Crew har du alltid tillgång till den aktuella säsongens Battle Pass! 1 000 V-Bucks varje månad – Fortnite Crew-medlemmar får 1 000 V-Bucks i månaden som kan spenderas i föremålsbutiken. Få ett Crew Pack varje månad! – Crew Pack är ett exklusivt dräktpaket som du får behålla permanent. Specialföremålen i paketet byts ut varje månad!

You might be interested:  Borderlands 3 Artifact Slot Unlock?

Fortnite Crew-abonnemanget kan köpas direkt från föremålsbutiken eller Battle Pass-skärmen. Hoppar du in i den nya säsongen lite sent? Ingen fara på taket! Skaffa Battle Bundle i spelet för att både få åtkomst till hela Battle Pass för säsongen och låsa upp de 25 första belöningsnivåerna automatiskt – så att du kan ta igen det du missat.

Resten då? Ja, det är upp till dig! Läget Save the World har sitt eget suveräna utbud av evenemang och föremål du kan låsa upp. Ett Battle Pass gäller emellertid bara för Fortnites gratisläge Battle Royale. Battle Royale är inte det enda stället där du kan tjäna XP till ditt Battle Pass. Du kan även tjäna XP från uppdrag i Fortnite Save the World.

Samarbete med tre andra spelare Ta med dig tre vänner i det här PvE-läget med action och byggande, som utspelar sig i Fortnite-universumet. Välj vilken hjälte du vill i Fortnite Save the World, från brutala kommandosoldater till tekniskt kunniga konstruktörer.
Näytä koko vastaus

Hur laddar man ner spel till PS4?

Fjärrhämta PlayStation-spel – När du köper ett spel kan du välja att fjärrhämta spelet via en webbläsare eller PlayStation App. Om du vill starta en fjärrnedladdning måste du konfigurera automatiska nedladdningar för konsolen.

Logga in på PlayStation.com och välj My PlayStation > Spelbibliotek, eller öppna PlayStation App och välj Spelbibliotek > Köpt, Välj det spel du vill ladda ned i listan med köpta spel och välj Hämta, Välj vilken länkad PS5- eller PS4-konsol du vill ladda ned till. Spelet laddas ned automatiskt.

Om du inte har en länkad konsol visas ett hänglås vid spelet. Om du inte har konfigurerat automatiska nedladdningar laddas spelet ned nästa gång du slår på konsolen.
Näytä koko vastaus

Måste man betala för att spela Fortnite?

Nytt kapitel. Ny ö. Nytt Battle Pass. I det fjärde kapitlet av Fortnite Battle Royale får du besöka en ny värld – åk dirtbike, rulla i en snöboll, slunga dig framåt med Shockwave Hammer och hoppa över hinder. Gör dig starkare med Reality Augments, ta mark åt ditt lag och lämna flaggor för att visa vad som är ditt.

Fortnite Winterfest 2022 (13 december–3 januari) innehåller 17 gratis föremål, snöbollskastare, Winterfest-öar, Guff Gringle, vinterkläder och mer därtill! Skapa, spela och kämpa med vänner helt gratis i Fortnite. Bli den sista spelaren som står i Battle Royale och Zero Build, gå på konserter eller liveevenemang och upptäck över en miljon racing-, parkour-, zombieöverlevnadsspel och massa annat som skapats av andra spelare.

Du hittar allt det i Fortnite! Spela både Battle Royale och Fortnite Creative helt gratis eller köp Fortnites PvE-kampanjläge Save the World. Alla köp i spelet är helt frivilliga, inklusive Save the World-kampanjen, kosmetiska föremål (t.ex. dräkter), V-Bucks och säsongsframstegsföremål som Battle Pass.
Näytä koko vastaus

Hur spelar man og Fortnite?

Battle Royale – I Battle Royale släpps spelaren ned på en ö tillsammans med upp till 100 stycken andra spelare. Målet är att vara den sist levande på ön. Under varje spelomgång (som varar cirka 5-25 minuter beroende på hur länge man klarar sig) samlar spelaren på sig olika vapen samt material för att bygga skydd.
Näytä koko vastaus

Hur många år måste man vara för att köra Fortnite?

Fortnite-våld och medicinska faror – Ett bra ställe att börja är med information om åldersklassificering. I Storbritannien klassar Video Standards Council Fortnite som PEGI 12 för frekventa scener med mildt våld. Det betyder att det är olagligt för alla under 12 år att köpa spelet åt sig själva.

VSC anger varför det gav spelet 12 i betyg. “Våld består av att du använder vilka vapen du än kan hitta eller göra för att avvärja stormens monster och rädda de överlevande. Skador utdelas av siffror och livstänger och monster försvinner i en lila blixt när de besegras.” I USA gav ESRB Fortnite betyget Teen.

Detta motsvarar de som är 13 år och äldre. I likhet med PEGI-betyget framhäver det att “spelare använder vapen, svärd och granater för att bekämpa skelettliknande monster (skal) i strider i avstånds- och närstridsstil. Spelare kan också besegra fiender genom att använda olika fällor (t.ex.

 1. Elektriska spikar), giftig gas).
 2. Striderna framhävs av frekventa skottlossningar, explosioner och smärtskrik.” På iOS klassar Apple också spelet som endast lämpligt för dem som är 12 år och äldre.
 3. Tillsammans med flaggorna för Frequent/Intense Cartoon and Fantasy Violence, framhäver det också att det finns scener med “medicinsk behandling” för skador.

Föräldrar måste uppmärksamma denna vägledning och använda den på ett informerat sätt för sina barn. Följande video kopplar ihop denna information med spelfilmer för att visa hur detta ser ut och spelar i praktiken:
Näytä koko vastaus

Vad betyder Fortnite på svenska?

Fortnight fjorton dagar
Näytä koko vastaus

Vad är fel med Fortnite?

Fortnite avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.
Näytä koko vastaus

När kommer Fortnite gå bort?

Fortnite – Wikipedia

Den här artikeln behöver fler eller bättre för att kunna, (2018-05) Åtgärda genom att lägga till pålitliga källor (). Uppgifter utan källhänvisning kan och tas bort utan att det behöver diskuteras på,

table>

Den här artikeln eller det här avsnittet innehåller inaktuella uppgifter och behöver uppdateras, (2021-06) Motivering: En hel del gamla påståenden. Hjälp gärna Wikipedia att åtgärda problemet genom att eller diskutera saken på,

Fortnite InformationOriginaltitelFortniteÅr2017Utvecklare, People Can FlyUtgivareGenreBattle Royale, Överlevnad (PvE)PerspektivTredjepersonAntal spelareUpp till 4 (Save The World) Upp till 100 (Battle Royale) Upp till 16 (Creative)Format,,,,,, SpelmotorUnreal Engine 5 (ursprungligen från Unreal Engine 4)WebbsidaUtmärkelserGame Award för bästa flerspelarspel (2018) The Game Awards för bästa pågående spel (2018) The Game Awards för bästa pågående spel (2019) Fortnite är ett som släpptes 2017 och utvecklats av,

 1. Spelet finns i olika spellägen: Fortnite: Save the World som är ett -överlevnadsspel, och Fortnite Battle Royale som är ett gratis med -inspirerat tema där upp till 100 spelare möter varandra.
 2. Båda spelen släpptes som betalda “early access”-spel under 2017.
 3. Save the World släpptes för Microsoft Windows, macOS, Playstation 4 och Xbox One den 25 juli 2017.
You might be interested:  Hur Spelar Man In Skärmen?

Fortnite Battle Royale släpptes den 26 september 2017 och finns tillgängligt för samma plattformar och dessutom Nintendo Switch, IOS och Android. Två veckor efter Battle Royale släpptes hade det spelats av över 10 miljoner spelare. I juni 2018 hade siffran uppgått till 125 miljoner spelare.

 • Fortnite Creative släpptes den 6 december 2018 men var exklusivt för de som hade Season 7 Battle Pass.
 • Det gjordes tillgängligt för alla spelare en vecka senare.
 • Valutan i Fortnite kallas V-Bucks, som kan användas för att köpa olika klädnader till spelarens karaktär.
 • Det finns olika säsonger, som är cirka 65-70 dagar var.

I november 2018 är spelet inne i säsong 6. Spelare kan använda V-Bucks för att betala för något som kallas Battle Pass, Där kan man spela upp sig i “Tiers” som är som nivåer och få gratis “skins” till sin karaktär, olika “Backblings”, soundtracks till spelet, och några trogna djur som hänger med i en väska på spelarens rygg som också reagerar när du till exempel dödar någon eller får en vinst, en så kallad “Victory royale”.
Näytä koko vastaus

Hur går Fortnite till?

Vad går Fortnite ut på? – Handlingen är i korthet att 100 spelare åker i en flygande buss, hoppar glidskärm och landar på en liten ö. Spelarna ska sedan hitta vapen och andra hjälpmedel, för att sedan döda varandra eller hålla sig undan för att undvika att bli dödad. Fortnite handlar mycket om koncentration, stress och spänning. Till sist återstår en spelare, som är vinnaren. Fortnite handlar om koncentration, stress och spänning. Foto: Epic Games
Näytä koko vastaus

Var köper man Fortnite?

Var kan jag ladda ner Fortnite? – Du kan enkelt ladda ner Fortnite på konsoler i PlayStation Store, Xbox Store eller Nintendo eShop. För PC och Mac kan du besöka Fortnite.com. För att spela på din Android-enhet, skaffa den via Epic Games-appen i Samsung Galaxy Store eller på epicgames.com.
Näytä koko vastaus

Vad är det som kostar i Fortnite?

Standard Edition – Fortnite Battle Royale är Fortnites kostnadsfria PvP-läge för upp till 100 spelare. En enorm karta. En stridsbuss. Byggfärdigheter och förstörbara miljöer kombineras med intensiva PvP-strider. Den som överlever vinner. Hämta det kostnadsfria läget nu och ge dig in i striden. SPELA MED MOLNSPEL Hur Spelar Man Fortnite På Ps4 © 2022 Marvel © 2022 Epic Games Inc. *Kräver ett Microsoft-konto med Xbox-profil. Xbox Cloud Gaming (beta) med Fortnite kräver kanske en Bluetooth-handkontroll som stöds (säljs separat). Utvalda regioner, enheter och webbläsare. Gränser för direktuppspelning gäller och servertillgänglighet och väntetider kan variera.
Näytä koko vastaus

Hur kör man Fortnite?

Publicerad 09. jul 2018 11:07, uppdaterad 09. jul 2018 12:30 Du kan justera många inställningar i Fortnite, till exempel justera känsligheten på musen och skapa dina egna snabbkommandon. Här delar några av Norges bästa Fortnite-spelare med sig av sina spelinställningar.

 1. Alla” spelar Fortnite: Battle Royale nu för tiden, där det gäller att stå som ensam överlevande av totalt 100 spelare.
 2. Ortfattat så startar du inne i en flygande buss, innan du kastar dig ut i en så kallad “glidare” och landar på en ö.
 3. Därefter tvingas alla spelare närmre varandra, eftersom den spelbara cirkeln smalnar efter vart som tiden går.

För att stå som sista överlevare måste du vara duktig på att bygga, både för att skydda dig själv och för att förflytta dig – och du måste självklart ha bra “aim”, eller sikt, för att träffa motståndarna. Om du ska klara att bemästra detta, måste du så klart öva, samt hitta inställningarna som passar just dig och din spelstil.
Näytä koko vastaus

Är det gratis att spela Fortnite?

Nytt kapitel. Ny ö. Nytt Battle Pass. I det fjärde kapitlet av Fortnite Battle Royale får du besöka en ny värld – åk dirtbike, rulla i en snöboll, slunga dig framåt med Shockwave Hammer och hoppa över hinder. Gör dig starkare med Reality Augments, ta mark åt ditt lag och lämna flaggor för att visa vad som är ditt.

 • Fortnite Winterfest 2022 (13 december–3 januari) innehåller 17 gratis föremål, snöbollskastare, Winterfest-öar, Guff Gringle, vinterkläder och mer därtill! Skapa, spela och kämpa med vänner helt gratis i Fortnite.
 • Bli den sista spelaren som står i Battle Royale och Zero Build, gå på konserter eller liveevenemang och upptäck över en miljon racing-, parkour-, zombieöverlevnadsspel och massa annat som skapats av andra spelare.

Du hittar allt det i Fortnite! Spela både Battle Royale och Fortnite Creative helt gratis eller köp Fortnites PvE-kampanjläge Save the World. Alla köp i spelet är helt frivilliga, inklusive Save the World-kampanjen, kosmetiska föremål (t.ex. dräkter), V-Bucks och säsongsframstegsföremål som Battle Pass.
Näytä koko vastaus

Vad är det som kostar i Fortnite?

Standard Edition – Fortnite Battle Royale är Fortnites kostnadsfria PvP-läge för upp till 100 spelare. En enorm karta. En stridsbuss. Byggfärdigheter och förstörbara miljöer kombineras med intensiva PvP-strider. Den som överlever vinner. Hämta det kostnadsfria läget nu och ge dig in i striden. SPELA MED MOLNSPEL Hur Spelar Man Fortnite På Ps4 © 2022 Marvel © 2022 Epic Games Inc. *Kräver ett Microsoft-konto med Xbox-profil. Xbox Cloud Gaming (beta) med Fortnite kräver kanske en Bluetooth-handkontroll som stöds (säljs separat). Utvalda regioner, enheter och webbläsare. Gränser för direktuppspelning gäller och servertillgänglighet och väntetider kan variera.
Näytä koko vastaus

Måste man betala för att spela Fortnite på Xbox?

Allt du behöver spela är en Microsoft-konto med en Xbox -profil, som är kostnadsfri och en Bluetooth-aktiverad handkontroll som stöds om du vill. Pekkontroller stöds också för spelare som inte’ har en handkontroll som stöds.
Näytä koko vastaus