Hur Man Spelar Lotto Med Joker?

Hur Man Spelar Lotto Med Joker
Joker är ett tilläggsspel med dragning i samband med Lotto på onsdagar och lördagar. Du spelar Joker som ett tilläggsspel till Lotto eller Vikinglotto.

 1. Fyll i dina Lottorader som vanligt.
 2. Välj insats på Joker, 10, 20 eller 30 kronor.
 3. Skriv in dina Jokernummer själv eller tryck på Slumpa för att slumpa fram dem.

Näytä koko vastaus

Hur många rätt ska man ha på Joker?

Hur rättar man Joker? – Att rätta Joker skiljer sig från många andra nummerspel.

Dina nummer måste vara i samma ordning som numren i Joker-dragningenDu kan räkna antal rätt fram- eller bakifrån, men inte börja mitt i raden

Du vinner från 2 rätt och maxvinsten på Joker är 30 miljoner för 7 rätt (om du spelar med 30 kr insats).
Näytä koko vastaus

Hur fyller man i en lottokupong?

Spel från AB Svenska Spel Vår webbplats stöder inte den version av webbläsare du använder. Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare och alltid använder den senaste versionen. Det vanligaste och enklaste sättet att spela Lotto är med enkelrader. Du väljer själv hur många rader du vill ha i ditt spel, numren väljer du själv eller slumpar fram.
Näytä koko vastaus

Hur får man 7 rätt på Lotto?

Lotto (Matte 1, Övningsexempel) – Matteboken Spelet Lotto går ut på att man ska välja 7 nummer av totalt 35 stycken. Dragningen går sedan till så att 7 stycken bollar plockas slumpmässigt (maskinellt) utan återläggning. Beräkna sannolikheten att få exakt 7, 6 respektive 5 rätt på Lotto. Hur Man Spelar Lotto Med Joker
Näytä koko vastaus

Vilka nummer ska man inte spela på Lotto?

Till exempel spelar många på sina födelsedatum. Eftersom en månad består av upp till 31 dagar bör du alltså undvika nummer 1 – 31, alltså är det siffrorna 32–35 du aldrig ska skippa. Av samma anledning bör du undvika att spela på lottorader i nummerserier (som 1-2-3-4-5-6-7, eller bakvänt: 7-6-5-4-3-2-1).
Näytä koko vastaus

Vilka nummer kommer oftast på Joker?

Joker Statistik 2021 Siffran 1,3 och 6. ligger just nu i topp som första siffra. Andra siffran som gått flest gånger är 0,5 och 8. Den näst sista siffran som gått flest gånger har vart 0,2 och 7 och sista siffran som gått flest gånger är 2,3 och 4.
Näytä koko vastaus

Vad ska man göra om man vinner på Lotto?

Så jobbar Svenska Spel med storvinnarna Under onsdagskvällen föll Drömvinsten ut för första gången sedan augusti 2018. Någon eller några i Göteborg vann totalt 137 916 813 kronor, den nionde största vinsten någonsin i Sverige. För vinnaren, eller vinnarna, väntar nu mycket hjälp och stöd från Svenska Spel under lång tid framöver.

 • Att vinna Drömvinsten gör att man i praktiken blir ekonomiskt oberoende.
 • Det blir dessutom en känslomässig berg- och dalbana som för många brukar vara svår att hantera.
 • Men som vinnare hos Svenska Spel ska man känna sig trygg med att få den hjälp man behöver.
 • Det är en väldigt viktig del i vårt spelansvarsarbete att man ska känna sig trygg vid sin vinst.

Det här kommer vända livet helt upp och ned för den eller de som vann, och det kommer hela tiden dyka upp frågor som det kan vara skönt att få hjälp med att besvara, säger Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska Spel Tur som har pratat med tusentals miljonvinnare och samtliga vinnare av Drömvinsten de senaste 10 åren.

Så här hanterar Svenska Spel miljonvinnare Samtalet Direkt när dragningen är klar och det är bekräftat vem det är som lämnat in det vinnande spelet, ringer Svenska Spels vinnarkommunikatörer till den person som lämnat in vinstspelet. – Det är otroligt viktigt att vi får kontakt med rätt person. Därför ställer vi flera kontrollfrågor för att verkligen försäkra oss om att det är just den som lämnat in spelet, och som således är registrerad som vinnare, som vi talar med.

You might be interested:  Iphone 12 Pro Max Sim Card Slot?

Sen kan det så klart vara fler som delar på vinsten, berättar Pierre Jonsson. Vinstutbetalningen Alla vinster upp till fem miljoner kronor betalas direkt ut till vinnarens spelkonto. Om det finns ett bankkonto kopplat till spelkontot går pengarna direkt dit.

 • I dessa fall informerar vi om vinsten och förklarar att pengarna redan är på väg, alternativt finns på kontot.
 • Om vinnaren är ovetande om sin vinst är det av yttersta vikt att vi förklarar vad det är som har hänt, annars kan det lätt uppstå förvirring när man inser att man har betydligt mer pengar än vad man är van vid på kontot, säger Pierre Jonsson.

– Många har dessutom sina vanliga lönekonton kopplade till spelkontot, och där vill man antagligen inte ha pengarna. Därför informerar vi om vilket konto som pengarna sätts in på och att vinnaren sedan själv får flytta dem till det konto där man känner att de ska ligga.

 • Vid vinster över fem miljoner kronor sker utbetalningen i samband med ett personligt bankmöte.
 • Där träffar vinnaren, eller vinnarna, representanter från Svenska Spel och den bank bolaget samarbetar med.
 • Bankmötena är lika viktiga som uppskattade.
 • De flesta av våra vinnare är inte vana vid att hantera så här stora summor och då är det som sagt många frågor som dyker upp.

Vi kan med vår erfarenhet av tusentals miljonvinnare berätta om hur andra har reagerat på och hanterat sina vinster, och våra bankexperter går in mer på den ekonomiska och juridiska rådgivningen. Vill vinnaren ha kvar pengarna hos vår bank, och ta del av den expertis som finns där, är de varmt välkomna att bli kunder där, annars flyttas pengarna till ett konto hos vinnarens egen bank.

 1. Uppföljning Många vinnare tar hjälp av bankexperter för att placera pengarna, fördela dem till personer i deras närhet eller betala av lån.
 2. För många blir det därför en lång och nära relation till banken, speciellt om man vinner riktigt mycket pengar.
 3. Vi har vinnare som flera år efter vinsten fortfarande har kontakt med den bank vars expert de träffade vid vinstutbetalningen, berättar Pierre Jonsson.

– Gårdagens drömvinnare kommer sannolikt att ha en väldigt tät kontakt med banken under många, många år. Hur hanterar Svenska Spel vinnarens integritet? Ingen vinnare, som själv inte vill det, offentliggörs. Svenska Spel har tystnadsplikt om vem vinnaren är och lämnar aldrig ut några uppgifter som kan avslöja vinnarens identitet.

All kommunikation som sker om vinsten och vinnaren bygger på anonymitet och ingenting som vinnaren själv inte har godkänt kommuniceras. – Vi berättar gärna om våra vinnare och vinster, mycket för att vi vet att det finns ett stort intresse för dem. Det är många som vill läsa om vinnare, mycket för att själv kunna drömma sig bort och hoppas på att en dag själv få det där livsomvälvande samtalet, säger Pierre Jonsson och fortsätter: – Men allt sker anonymt och på vinnarens villkor.

Är det riktigt stora vinster, som till exempel Drömvinsten, utgår vi också från storleken på vinnarens bostadsort för att bestämma om vi ska berätta exakt var i landet vinnaren bor. Vad vi däremot gör är att vi berättar var spelet är inlämnat, om det är ett fysiskt spel.
Näytä koko vastaus

Vad är lättast att vinna pengar på?

Vad är nummerspel? – Nummerspel hos Svenska Spel Tur är ett antal spel där du ska försöka pricka in ett antal nummer som utgör den rätta raden. Samtliga nummerspel avgörs genom en dragning som sker en eller flera gånger i veckan. Det går inte att förutse resultatet av dragningen genom skicklighet i nummerspel utan slumpen avgör om du vinner eller inte.
Näytä koko vastaus

Har samma lottorad vunnit flera gånger?

Helsingborgskvinna blev mångmiljonär på dubbla Lottorader Onsdagskvällen blev lång och aningen annorlunda för Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson. Anledningen var att när Lottodragningen summerades fanns det två identiska rätta rader med sju rätt.

 1. Bägge sjurättsraderna på Lotto 1 var dessutom inlämnade i Helsingborg.
 2. Pierre Jonsson såg då framför sig samma scenario som nyligen inträffade på Keno, då två kvinnor från Ystad missat vem som skulle lämna in, varför bägge spelade deras rad med dubbla miljonvinster som följd.
 3. Men det skulle visa sig vara mer spännande än så.
You might be interested:  World Series Of Poker 2019?

De två inlämnade raderna med sju rätt visade sig inte bara vara spelade i Helsingborg, utan även identiska system för 216 kronor. När Pierre Jonsson väl hade rett ut begreppen var det inte två vinnare med sju rätt utan en spelare som lämnat in samma system två gånger och därmed fick dubbel miljonutdelning på 3 360 123 kronor.

 1. Totalvinsten blev då 6 720 246 kronor.
 2. Pierre Jonsson har nu fått tag på den helt ovetande kvinnan i Helsingborg, som inte haft möjlighet rätta sitt dubbla miljonsystem.
 3. Nej, men det här är väl ingen busringning? Jag förstår inte riktigt, hade jag sju rätt på Lotto 1? Men hur menar du två rader?, sa kvinnan när Pierre Jonsson försökte förklara att kvinnan hade vunnit dubbelt upp.

– Det blev rörigt när jag skulle förlänga mitt system som jag spelar med min sambo. Jag var orolig att det skulle glömmas bort. Men nu blev det tydligen så att jag hade två rader just den här dragningen. Herregud, hur mycket vinner man då? Kvinnan hade lämnat in sitt Lottosystem via Svenska Spels hemsida och vinner totalt 6 720 246 kronor.

6,7 miljoner! Nu blir jag alldeles torr i munnen och behöver ta något att dricka. Det här är ju så mycket pengar. – Oj det blev mycket nu, men åh så härligt! Det är min sambo som valt ut Lottonumren, så det är väl på sin plats att han får gå ner och arbeta halvtid nu, haha! Allvarligt talat så kan man koncentrera sig på pensionen och dela med sig till barnen.

Underbart, det här får vi fira med riktigt bubbel i helgen, avslutar den lyckliga vinnaren. Pierre Jonsson kommenterar vinsten. – Det är ju en helt osannolik vinnarhistoria. Jag kan inte minnas att detta har hänt tidigare. Stort grattis till vinnaren.

Den nyblivna miljonvinnarkvinnan i Helsingborg, som är i 60-årsåldern, önskar vara anonym.Rätt rad Lotto 1 onsdag 8 november 2017: 1 – 5 – 13 – 14 – 19 – 26 – 27Vid frågor, vänligen kontakta:Pierre Jonsson, vinnarambassadör Svenska Spel, 070-663 85 85Victor Kalda, vinnarkommunikatör Svenska Spel, 076-129 62 84Fakta Lotto.

Lotto är spelet där det gäller att pricka in 7 nummer av 35. En ensam vinnare med sju rätt är garanterad en miljon kronor i vinst. Vid varje dragning dras även fyra tilläggsnummer. Har man sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner man i vinstgruppen sex rätt + tillägg. Lotto kostar tre kronor per rad och omgång. Dragning sker på onsdagar och lördagar. Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Man kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.

Svenska Spel är Sveriges ledande spelbolag, med ett brett erbjudande inom turspel, sportspel och kasino, med välkända varumärken som Triss, Lotto och Stryktipset. Utifrån ett uppdrag från svenska staten och bolagets värdegrund, är visionen att spel ska vara till glädje för alla.
Näytä koko vastaus

Vad ger 5 rätt på Lotto?

Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Min. Lotto 1.

Vinstnivå Antal vinnare Vinstsumma
5 rätt 6 066 st 116 kr
4 rätt 89 095 st 22 kr
Drömvinsten 0 st 0 kr

Näytä koko vastaus

Hur stor chans är det att vinna på Joker?

Spel från AB Svenska Spel Vår webbplats stöder inte den version av webbläsare du använder. Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare och alltid använder den senaste versionen. Joker är ett tilläggsspel till Lotto och ett måste om du vill ha chans att vinna Drömvinsten och på Andra Chansen.
Näytä koko vastaus

Hur fungerar Joker?

Den här artikeln behöver källhänvisningar för att kunna verifieras, (2017-07) Åtgärda genom att lägga till pålitliga källor ( gärna som fotnoter ). Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort utan att det behöver diskuteras på diskussionssidan,
You might be interested:  Poker Face Lyrics Lady Gaga?

Joker är ett spel från Svenska Spel som spelas med hjälp av en sifferkombination som finns på talonger tillhörande Lotto, Stryktipset, Måltipset, Europatipset och Vikinglotto, Spelet går ut på att få första eller sista siffrorna i överstämmande kombination som dras i samband med lottodragningen varje onsdag och lördag,
Näytä koko vastaus

Vilket nummer vinner mest?

Slutord – För den som gillar lotto finns det några bra strategier som man kan använda för att öka sina chanser. Lottonummer som oftast blir dragna (lotto statistik) är en populär strategi bland många lotto-entusiaster. Från enskilda turnummer ända ner till hela eller delvisa lottorader finns det mycket att välja mellan.

För någon som precis börjat titta på lotto statistik, kanske det lättaste är att bestämma vilket lottospel man vill spela först. Därefter kan man spendera lite tid på att forska runt vilka lottonummer som kommer mest upp. Det är helt olika från ett lotteri till ett annat. Men oavsett vilket, bör man alltid tänka på att det ända är slumpen som avgör.

Inga garantier finns med andra ord, men spelar man lite någon gång då och då, kan det vara ett intressant sätt att lära sig mer om de mest tursamma lottonummer. : Mest dragna lottonummer – Lottnummer med störst vinstchans
Näytä koko vastaus

Hur stor är chansen att vinna Drömvinsten på Lotto?

Drömvinsterna hittills – Drömvinsten har hittills fallit ut 31 gånger enligt följande:

Vinstrank Vinst (SEK) Ort Datum
12 122 860 699 Visby 8 oktober 2005
28 80 984 392 Enskede 11 mars 2006
33 59 590 245 Täby 22 april 2006
24 93 368 465 Trelleborg 9 september 2006
19 101 798 290 Katrineholm 25 april 2007
8 134 703 155 Saltsjöbaden 7 maj 2008
20 100 000 000 Karlstad 30 juli 2008
15 110 551 909 Helsingborg 27 december 2008
2 214 595 981 Helsingborg 27 mars 2010
27 82 284 159 Norrköping 17 april 2010
23 94 538 064 Stockholm 19 juni 2010
31 79 241 221 Huskvarna 3 juli 2010
30 79 554 941 Rimbo 21 juli 2010
29 80 755 228 Simrishamn 7 augusti 2010
17 103 044 299 Vikmanshyttan 20 november 2010
11 123 900 556 Helsingborg 19 februari 2011
16 105 315 432 Borås 18 juni 2011
9 134 097 732 Storebro 18 januari 2012
1 237 697 528 Norrköping 20 april 2013
6 151 999 213 Stockholm 9 oktober 2013
4 187 776 430 Farsta 16 augusti 2014
5 159 838 152 Stockholm 4 juli 2015
21 99 136 363 Åkersberga 3 oktober 2015
14 111 165 375 Västerås 7 november 2015
10 127 600 939 Luleå 21 maj 2016
18 102 193 513 Täby 3 september 2016
13 117 829 165 Uppsala 2 november 2016
3 208 358 982 Partille 2 maj 2018
26 86 245 009 Köping 4 augusti 2018
7 135 134 602 Göteborg 19 februari 2020
32 78 578 876 Solna kommun 11 mars 2020
25 87 123 077 Örnsköldsvik 29 april 2020
22 97 674 122 Arvika 18 november 2020

Sannolikheten för att vinna drömvinsten är 1 på 337 915 578 per lottorad, vilket ger en vinst på en kupong med 12 rader per 539 678 år och bedöms statistiskt falla ut var 40:e vecka. Anmärkningsvärt är att drömvinsten utföll sju gånger under 2010. I gengäld så utföll ingen drömvinst under 2009, 2017, 2019 eller 2021,
Näytä koko vastaus

Hur mycket kostar en Kenorad?

Vad kostar det att spela med Kung Keno? – Kung Keno fördubblar din insats på spelet. Alltså om du spelar en rad för 5 kronor och lägger till Kung Keno så kommer raden kosta 10 kronor. Om du har 10 kronor i insats per rad kostar raden 20 kronor med Kung Keno osv.
Näytä koko vastaus

Varför du inte ska välja vissa sifferkombinationer när du spelar på Lotto?

Strunta i lottostatistik, heta och kalla nummer Om exempelvis nummer 5, 4, 15, 32 och 45 visade sig vara en vinnande sifferkombination i en dragning, betyder inte det att dessa lottonummer har vare sig en större eller lägre chans att dyka upp i nästföljande dragning. Varje lottodragning är unik.
Näytä koko vastaus