MA Cards grundades 2019 av Mats och Amanda som båda har ett brinnande intresse för Pokémon och Communityt runt dessa små pocket monsters. Pokémon och andra former av spel hade funnits med dem båda sedan barnsben och när de började samla tillsammans vid släppet av Steam Siege så föddes även tankarna på en egen butik.

Visionen för MA Cards har alltid och kommer alltid att vara att skapa en butik med shcyssta priser och där kundernas önskemål får styra utvecklingen. Vi vill även att kunderna ska märka att vi tycker att det här är världens roligaste jobb och försöker därför alltid göra det lilla extra i kontakten med kunderna. Vårt mål är att skapa en community där alla känner sig välkomna och delaktiga.

MA Cards var till en början enbart en webbutik men ganska snabbt utökades verksamheten med en systerbutik och en Twitchkanal. På live.macards.se ges kunderna möjlighet att köpa kort som sedan öppnas på stream under deras liveförsäljningar. I samband med detta började även MA Cards community att växa sig allt större och är idag det bästa Pokemon communityt som finns (måhända är vi partiska, men vi tycker verkligen det).

I samband med att företaget växt har MA Crew utökats med tre personer till som utöver Mats och Amanda ser till att verksamheten rullar på. Nämligen Jimmie (Pokejimpa), Simon (Syliar) och Linn (lizzzes) som hjälper till med sådant som kundsupport, hemsidan, nyhetsbrev och Twitchchatten.

 

 

Våran vision är att kunna

Håll kontakten med oss!

Vi arbetar ständigt med att förbättra hemsidan. Har du förslag på hur vi kan göra detta eller har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.